کد خبر: ۲۸۵۴۶۰
زمان انتشار: ۰۰:۱۳     ۲۲ دی ۱۳۹۳
تغییرات محسوس در بدنه «فراکسیون رهروان» و بازسازی منتقدان دولت در مجلس/
هنگامی که مطهری تلاش داشت تا با مطرح کردن مساله رفع حصر سران فتنه بار دیگر استدلال های پوچ خود را در این باره مطرح کند، ناگهان فتح الله حسینی و عزیز اکبریان دو تن از نمایندگان عضو فراکسیون رهروان با اعتراض به وی، مانع ادامه سخنان وی شدند و در ادامه نیز قاضی پور، جهانگیر زاده و نعیمی رز از چهره های شاخص این فراکسیون با نزدیک شدن به تریبون مجلس، به سخنان مطهری اعتراض کردند. همچنین حجه الاسلام ابوترابی از اعضای ارشد فراکسیون رهروان نیز اداره جلسه را برعهده داشت که مانع ادامه نطق مطهری شد.
نطق جنجالی علی مطهری در حمایت از سران فتنه که منجر به تشنج در صحن علنی مجلس گشت، اگرچه مورد تحلیل های متفاوتی در رسانه های مختلف قرار گرفت اما به نظر می رسد یکی از مهم ترین ابعاد این مساله هنوز مورد توجه قرار نگرفته است.

به گزارش رجانیوز، در حالی که همواره رسانه های اصلاح طلبان، حامیان دولت و تعدادی از رسانه های بیگانه در تلاش هستند تا اصولگرایان مجلس نهم را «اقلیت» معرفی کرده و اکثریت مجلس را حامی دولت و از سمپات های رییس مجلس قلمداد کنند، بار دیگر این ادعا نقض شد و بررسی افراد شاخص معترض به علی مطهری در جریان نطق وی، نشان می دهد این چهره ها همگی از فراکسیون «رهروان ولایت» بوده اند.
 
به پایه این گزارش، هنگامی که مطهری تلاش داشت تا با مطرح کردن مساله رفع حصر سران فتنه بار دیگر استدلال های پوچ خود را در این باره مطرح کند، ناگهان فتح الله حسینی و عزیز اکبریان دو تن از نمایندگان عضو فراکسیون رهروان ولایت با اعتراض شدید به وی، مانع ادامه سخنان وی شدند و در ادامه نیز نادر قاضی پور، جواد جهانگیر زاده و صفر نعیمی رز از چهره های شاخص این فراکسیون با نزدیک شدن به تریبون مجلس، به سخنان مطهری اعتراض کردند. این در حالی است که اداره جلسه مجلس نیز با حجه الاسلام ابوترابی از اعضای ارشد فراکسیون رهروان ولایت بود که وی نیز مانع ادامه نطق مطهری شد.
 
گفتنی است پیش از این نیز در جریان استیضاح فرجی دانا وزیر سابق علوم، نطق بسیاری از اعضای فراکسیون رهروان علیه وی باعث شد تا فرجی دانا نتواند مجددا از سوی مجلس رای اعتماد بگیرد که این مساله نشان می دهد این فراکسیون دیگر یکپارچگی گذشته خود را ندارد و بخشی از اعضای آن به منتقدان اصلی دولت و اصلاح طلبان تبدیل شده اند.
 
این موضوع در کنار کاهش آرای لاریجانی در انتخابات خردادماه سال جاری برای ریاست مجلس در مقایسه با سالهای گذشته یک معنا بیشتر ندارد و آن اینکه آرایش سیاسی نمایندگان مجلس نهم به نسبت سال ابتدایی کار خود، دچار تغییرات معناداری شده است و بدنه اصلی منتقدان دولت طی یک سال و نیم گذشته تا حد قابل توجهی توانسته خود را فراتر از چهره ها و احزاب اصولگرا، بازسازی کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
سید
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۰:۴۲ - ۲۲ دی ۱۳۹۳
۰
۰
مساله فتنه کاری به باند بازی های مجلس نداره عزیز دل برادر!!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها