کد خبر: ۳۵۹۸۶۱
زمان انتشار: ۰۱:۳۳     ۲۷ دی ۱۳۹۴

جان کری: ایران قدم های بزرگی برداشته

وزیر خارجه آمریکا گفت: آزادی زندانیان آمریکایی نتیجه یک روند طولانی دیپلماتیک و مستقل از مذاکرات اتمی بوده، اما زمینه آن به واسطه مذاکرات اتمی و باز شدن مسیرهای دیپلماتیک فراهم شده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، جان کری وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری پس از قرائت بیانیه ظریف- کری گفت: ایران قدمهای بزرگی برداشته و برای همین تحریمهای ایران را بلافاصله بر می داریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: می توانیم تأیید کنیم که پنج آمریکایی که در بازداشت ایران بوده اند آزاد شده اند و در راه خانه هستند.

کری افزود: آزادی زندانیان آمریکایی و مبادله آنها نتیجه یک روند طولانی دیپلماتیک و مستقل از مذاکرات اتمی بوده، اما زمینه آن به واسطه مذاکرات اتمی و باز شدن مسیرهای دیپلماتیک فراهم شده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
ارسال نظرات
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
۰
۰
در دوره روحانی همه مسائل دیپلماسی رو دیدیم و مخصوصا دیپلماسی دروغ رو به مردم ایران . واقعا متاسفم که ظریف می گفت فقط برای هسته ای مذاکره می کنم در صورتیکه واقعیت چیز دیگری بود.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام