أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَى(علق 14) * * * آیا او ندانست که خداوند (همه اعمالش را) می‌بیند؟! * * * نداند او که همانا خدای می‌بیند/همه هرآنچه به هستی به امر خود افزود

      
کد خبر: ۴۰۰۸۷۰
زمان انتشار: ۱۰:۳۰     ۲۰ آبان ۱۳۹۵
«حسین جابری انصاری» معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور عربی و آفریقا تاکید کرد که توافق لبنانی ها برای انتخاب رئیس جمهوری جدید این کشور تاثیر مثبتی در سطح لبنان و منطقه داشته است و می تواند الگوئی برای حل بحران های منطقه باشد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایرنا، جابری انصاری در گفت وگو با پایگاه خبری لبنانی العهد گفت:این توافق نمونه ای خوب برای حل بحران های منطقه از طریق گفت وگوهای سیاسی و همچنین برای توافق بین گروه های سیاسی و اجتماعی کشورهائی است که از بحران ها رنج می بند.
 
وی تاکید کرد که ایران از ابتدا معتقد بود تنها راه حل بحران انتخاب رئیس جمهوری لبنان، گفت وگو و توافق بین همه گروه های سیاسی لبنانی است.
 
معاون وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: برخی کشورها خواستار حل بحران لبنان از طریق فشارهای خارجی بر نامزدها و گروه های سیاسی لبنانی بودند اما جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا با این پیشنهادها مخالفت می کرد و معتقد بود تنها راه حل توافق داخلی بین لبنانی ها است.
 
جابری انصاری ابراز امیدواری کرد که این توافق منشا خیر برای لبنان و همه منطقه باشد.
ژنرال «میشل عون » نامزد مورد حمایت حزب الله دوشنبه هفته گذشته با کسب 83 رای از میان 127 رای نمایندگان پارلمان به عنوان سیزدهمین رئیس جمهوری لبنان انتخاب شد تا به دو سال و نیم بحران خلاء ریاست جمهوری و پیامدهای منفی آن در روند فعالیت های سیاسی ، اقتصادی و تشدید مشکلات اجتماعی و زیست محیطی لبنان پایان داده شود.

** سفر موفق ظریف به لبنان
 
جابری انصاری در ادامه گفت وگو با العهد، در باره سفر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به لبنان گفت: سفرهیات ایرانی به ریاست آقای ظریف به لبنان نخستین سفر یک هیات بلندپایه جهانی بود که بعداز انتخاب ژنرال میشل عون به ریاست جمهوری لبنان به این کشور سفر کرد.
 
معاون وزیر امور خارجه افزود:هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی ایران به ریاست آقای ظریف در دو روز اقامت در لبنان ملاقات ها و مذاکرات خوب و موفقی با مقامات ارشد لبنانی داشت.
وی خاطرنشان کرد که همراهی این هیات با وزیر امور خارجه ایران تاکیدی بر خرسندی تهران از توافق لبنانی ها است.
 
جابری انصاری تصریح کرد:ایران از این الگوی موفق لبنانی استقبال کرد و علاوه بر حمایت از توافق حاصله بین لبنانی ها آماده توسعه روابط با دولت و ملت لبنان و همه گروه سیاسی لبنانی است.
ظریف نخستین مقام بلندپایه جهان است که یک هفته بعد از انتخابات مهم ریاست جمهوری لبنان به این کشور سفر و با ژنرال « میشل عون» رئیس جمهوری جدید و « سعد حریری» نخست وزیر مامور تشکیل دولت جدید دیدار و گفت وگو کرد.
 
وزیر امور خارجه ایران درصدر هیاتی اقتصادی و سیاسی عصر دوشنبه گذشته وارد پایتخت لبنان شد وعصر سه شنبه هم بیروت را به مقصد بخارست پایتخت رومانی ترک کرد تا سفرش به اروپای شرقی آغاز شود.
 
یک هیات 30 نفری اقتصادی ظریف را در این سفر همراهی کرد.
 
وی در این سفر که مورد اهتمام محافل رسانه ای، سیاسی و دیپلماتیک منطقه و جهان و به ویژه لبنان قرار گرفت، با « نبیه بری» رئیس مجلس،« تمام سلام» نخست وزیر فعلی و « جبران باسیل» وزیر امور خارجه لبنان به طور جداگانه دیدار و گفت وگو کرد.
 
وزیر امور خارجه ایران با « سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان هم ملاقات و با وی در باره تحولات منطقه و جهان گفت وگو کرد.
ظریف همچنین در همایش فرصت های اقتصادی ایران و لبنان شرکت و با گروه های فلسطینی مقیم لبنان و خانواده ها و مسئولان ایرانی در لبنان دیدار و در جمع آنان سخنرانی کرد.

** تاکید بر حل سریع بحران های منطقه
 
جابری انصاری در ادامه گفت وگو با العهد با بیان اینکه « تنها طرفی که از ادامه بحران ها در منطقه سود می برد رژیم اشغالگر صهیونیستی است»، تاکید کرد:حل سریع بحران های در منطقه به جلوگیری از ادامه ویرانی کشورها و ایجاد فرصت برای اهتمام بیشتر به فلسطین پرونده شماره یک جهان اسلام منجر می شود.
 
وی با تاکید به اینکه« حل بحران های منطقه از طریق نظامی امکان پذیر نیست»، گفت: برخی کشورها که از تروریسم و جنگ ها برای تحقق اهداف خود استفاده می کنند باید بدانند نمی توانند در واقعیت منطقه تغییر ایجاد کنند.
 
معاون وزیر امور خارجه ایران افزود: تحولات در منطقه ثابت کرده است که گروه های اصلی سیاسی و اجتماعی صاحبان اصلی کشورها و حق هستند و نمی توان با این گونه اقدامات آنها را از بین برد.
 
جابری انصاری به این کشورها هشدار داد که از این اقدامات دست بردارند قبل از اینکه بحران هایی را که در منطقه خلق کرده اند تهدید و خطری برای خودشان شود و در نهایت به ادامه بی ثباتی خطرناک در منطقه و جهان منجر شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها