کد خبر: ۴۶۷۴۲۸
زمان انتشار: ۱۴:۳۸     ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزه‌های علمیه درمورد بیماری ناشی از ویروس کرونا بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش پایگاه 598، مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزه‌های علمیه درمورد بیماری ناشی از ویروس کرونا بیانیه ای صادر کرد:

هو الشافی

سلام و رحمت الهی بر شما مردم شریف ایران

ضمن تشکر از جامعه پزشکان انقلابی و دلسوز، به استحضار مردم شریف ایران می‌رساند با توجه به اعلام شیوع بیماری موسوم به «کرونا» و با عنایت به توانمندی تشخیص در طب اسلامی ایرانی؛ بر خلاف نگرانی‌های موجود، پیشگیری و حتی درمان این بیماری آسان بوده و با عمل به موارد ذیل به راحتی قابل مهار خواهد بود.

شایان ذکر است علائم این بیماری؛ تب شدید همراه با سرفه شدید و بعضاً اسهال و آب‌ریزش بینی می‌باشد، و افرادی که بیشترین تاثیرپذیری را در این بیماری دارند اغلب؛ سالخوردگان، جانبازان شیمیایی، بیماران cf، افراد دارای یبوست‌های مزمن و بیماران تنفسی می‌باشند.

لذا می‌توان با رعایت موارد زیر از شیوع ویروس کرونا پیشگیری کرد:

1.  محیط استراحت‌‌ معتدل و مرطوب باشد.
2.  بدن را #معتدل نگه‌داشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم.
3.  برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر؛ #آش آلو، آش کدو، خورشت به و ... مصرف نمائیم.
4.  مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگه‌داشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم.
5.  دود کردن #اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.

مواردی که بدن را در برابر ویروس کرونا آسیب پذیر می‌کند:

6.  خوردن غذاهای چرب و سرخ کردنی.
7.  مصرف شیرینی‌های قنادی و صنعتی به ویژه شیرینی‌های تر و خامه‌ای.
8.  غذاهای‌سرد مثل؛ دوغ، ماست و پنیر، غذاهای شب‌مانده، فست‌فودها، کنسروها و غذاهای‌صنعتیِ آماده.
9.  دمنوش‌های مُدِر مثل؛ چای سیاه وارداتی، قهوه و نسکافه.
10.  پُرخوری!

 توصیه می‌شود، افرادی که مشکوک به ابتلاء هستند، از موارد زیر استفاده نمایند:

11.  از درمان بی‌اشتهایی و #اسهال پرهیز شود.
12.  برای جبرانِ رطوبت از دست رفته‌ی بدن از مایعاتی مانند؛ آب سیب، شربت #عسل و نمک، ترکیب جوشانده #دارچین با عسل و دمنوش #زنجبیل با نبات داغ استفاده کنند.
13.  هر روز #سیاه_دانه با عسل مصرف کنند.
14.  میوه‌جاتی مانند؛ #سیب، #انار و رب انار شیرین و #به استفاده کنند.
15.  #سیر و #پیاز زیاد مصرف کنند.
16.  غذاهایی مانند؛ #آش جو، کباب و شیر و گوشت مصرف نمایند.
17.  خوردن را با کمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق #سرکه طبیعی خاتمه دهند.
18.  استنشاق و قرقره با #آب_نمک را فراموش نکنند.
 
اسفندماه 1398

مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزه‌های علمیه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها