
به گزارش پایگاه خبری 598، مهدی صفارنیا، رئیس پارک علم و فناوری پردیس در این مراسم اظهار داشت: "در پارک علم و فناوری پردیس ترکیب کار و زندگی را برای نسل دانشگاهی و جوان فراهم کردهایم. این پارک با ماموریتهای ملی که برای خود تعریف کرده و از سوی دیگر با توجه به ماموریتهایی که بنیاد تعاون در زمینههای مختلف برای خود تعریف کرده است، میتواند منجر به همکاری مشترک پایداری شود."
وی افزود: "در امر تقویت زیرساختهای ملی، امکان همکاری گسترده بین پارک علم و فناوری پردیس با بنیاد تعاون بسیج وجود دارد. پارک علم فناوری پردیس با داشتن ارتباط با بیش از ۴۰ کشور، بزرگترین منطقه بینالمللی نوآوری در غرب آسیا محسوب میشود."
صفارنیا درباره برنامههای آتی پارک گفت: "سلامت، هوش مصنوعی، انرژیهای تجدیدپذیر و مباحث اقتصادی بهویژه اقتصاد دیجیتال جزو برنامههای ما در ۵ سال آینده است که میتواند منجر به همکاری مشترک شود."
وی در ادامه تصریح کرد: "هزار هکتار به عنوان مصوبه هیئت امنا در خصوص پارک علم و فناوری پردیس وجود دارد که تاکنون ۴۸۰ هکتار آن مورد بهرهبرداری قرار گرفته است. توسعه فازهای پنجم و ششم پارک در دستور کار قرار دارد و توسعه منطقه نوآوری پردیس در افق ۱۰۰۰ هکتاری پیشبینی شده است."
صفارنیا رفع نیازهای فناورانه صنایع کشور و ایجاد فضایی برای شرکتها در امر صادرات را از رسالتهای اصلی تعریف شده پارک عنوان کرد و به عنوان نمونه از کارنامه موفق پارک در دوران پاندمی کرونا یاد کرد که توانست در آن ایام سخت، موفقیتهای شگرفی را کسب کند.
سردار حمیدرضا تقیزاده، رئیس بنیاد تعاون بسیج نیز در این مراسم گفت: "ارتباطات با کشورهای منطقه بسیار مهم است و نگاه فراملی امری ارزشمند محسوب میشود که پارک علم فناوری در این امر کارنامه موفقی داشته است."
وی ادامه داد: "کارهای شما در حوزه بینالملل بسیار قابل توجه است و این اتفاق بسیار خوبی است. کمتر کسی به این حوزه به مانند پارک علم و فناوری توجه کرده است و این برای جمهوری اسلامی ایران قدرتآفرین است."
سردار تقیزاده تأکید کرد: "پارکهای علم و فناوری نتیجه سالها تلاش مستمر و مداوم بوده است و نباید به راحتی از این موضوع غافل شد که چقدر برای اینکه امروز پارکها در دانشگاههای کشور ما باشند تلاش شده است. دستاورد بسیار بزرگی این است که امروز پارکها تبدیل به یک نیروی توانمند برای معرفی توانمندیهای کشور شدهاند."