آیتالله میرباقری مطرح کرد؛
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: امتحان کننده خدای خالق، امتحان شونده وجود مقدس صدیقه کبری(س)، قبل از اینکه ثوب بشر بپوشند و در لباس بشر خلق شوند، اما موضوع امتحان چه بوده است؟!
آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری:
آیتالله میرباقری در تبیین الزامات مبارزه در دوران حکمرانی مجازی گفت: اگر در زمینِ حکمرانیِ مجازیِ غربی بازی کنید، بازندهاید؛ ولو گُل بزنید! این حکمرانی را باید خودتان به دست بگیرید و جهتش را تغییر دهید. باید برای استارتاپها و شتابدهندهها جایگزین طراحی کنید. مواظب باشید که شهوتِ دیدهشدن و طرفدار جمع کردن، شما را زمینگیر نکند.
در فراق مطهری زمان؛
جز غم، شهادت هم حسن ختام زندگی شیرین حاج قاسم و علامه است؛ یکی شهید جنگ سخت و دیگری شهید تهمتها! دهها سال به هر شیوهای تیر تخریب و تهمت را سوی فیلسوف انقلابی روانه کردند؛ تا جایی که حتی حاضر شدند کاریکاتور موهنی علیه وی در روزنامه منتشر کنند.
در میزگرد بررسی «سبک زندگی اقتصادی مسلمانان» مطرح شد؛
رئیس موسسه فتوح اندیشه گفت: طلبهای که کل حقوقش در ماه دو میلیون تومان است چگونه میتواند نظریه اقتصادی تولید کند؟ طلبهای که فعالیت اقتصادی نداشته چگونه میتواند نظریه کارآمد تولید کند.
بازخوانی برخی مواضع مهم فقیه انقلابی؛
آیت الله یزدی در تحکیم اصل ولایت فقیه در جامعه تلاش های بسیار داشتند و همواره در دفاع از ولایت فقیه و آرمانهای انقلاب اسلامی پیش قدم بوده و در بزنگاههای مختلف با مواضع قاطع و انقلابی خود، چراغ راهی برای مردم _علی الخصوص نسل جدید انقلاب اسلامی_ بودند.
ابهام یک سخنرانی؛
دو کانال تلگرامی شناخته شده در پُستی به صحبتهای حجتالاسلام والمسلمین میرباقری در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) اشاره جزئی داشته و علاوه بر تقطیع جملات وی، به مردم قم نیز توهین کرده است.
آیت الله مکارم شیرازی:
آیت الله ناصر مکارم شیرازی در مراسم گرامیداشت سی و نهمین سالگرد ارتحال علامه سیدمحمدحسین طباطبایی که در محل دارالقرآن این علامه در قم برگزار شد، در پیامی تصویری اظهار کرد: خدا را شکر می کنیم که بار دیگر خدا توفیق داد تا سالگرد علامه طباطبایی را برپا داریم؛ علامه از شخصیت های برجسته زمان ما بود و خدمات زیادی به اسلام، مکتب اهل بیت و حوزه های علمیه ارائه کرد.
رحیم پور ازغدی پاسخ داد؛
لطیفترین روح انسانی، بیشترین ظرفیت معنوی، بالاترین ارتفاع عقلی، برترین گیرنده پیام، متحملترین قلب، سوزانترین احساس، فداییترین انسان که هر آنچه خداوند خواست با بشر بگوید، از مسیر او گفت.
بازنشر به بهانه تشکیک دهباشی ها در خصوص شهادت حضرت زهرا (س)؛
به اندازهای که در طرح و برنامۀ غیبیِ امام معصوم مشارکت میکنی، فعلِ معصوم را میفهمی. نمیتوانی بیرونِ گود بنشینی و فعل امام را تحلیل کنی! نمیتوانی بروی در دانشگاه سوربن تحصیل کنی و بیایی با آن چارچوبها، رفتار سیاسی امام حسن (ع) یا قیام امام حسین (ع) یا هجرت امام رضا (ع) را تفسیر کنی و بفهمی.
برشی از بیانات آیت الله سید محمّد مهدی میرباقری:
پس از رحلت نبی اکرم و شکل گیری آن حوادث، امیرالمومنین به طور مستقیم با شخص سران ظلم و نفاق درگیر نمی شوند؛ بلکه با اتخاد تدابیر بلندی که در شأن معصومیت و ولایت امام است، به جنگ با محصول آن ها، یعنی "نکث" و "قسط" و "مروق" می روند و چشم فتنه را کور می کنند.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد:
کارشناس مذهبی رسانه ملی با بیان اینکه امیرالمؤمنین(ع) فرمودند پیامبر(ص) از تمام انسانها نسبت به مردم لطف بیشتری داشت، گفت: در روایت داریم که هر فردی خدا را بیشتر دوست داشته باشد مردم را هم بیشتر دوست دارد.
آیت الله العظمی نوری همدانی:
حضرت آیت الله نوری همدانی، مهمترین عامل پیروزی در جریان مقاومت را تقویت روحیه جهادی و عدم سازش با دشمن دانست و گفت: پیروزی جریان مقاومت یک امر قطعی است.