کد خبر: ۵۴۵۲۳۴
زمان انتشار: ۱۴:۰۴     ۰۸ خرداد ۱۴۰۴
با حکم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری استان قم، داود کریمی مرید مدیر رسانه و روابط عمومی این نهاد، به عنوان دبیر ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه در استان قم منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری 598 به نقل از واحد خبر دادگستری کل استان قم، تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های نوین دستگاه قضایی متناسب با شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» و همچنین اقدامات انجام شده در جهت اجرای سند تحول و تعالی قوه قضاییه متناظر با اهداف گام دوم انقلاب اسلامی، مهم‌ترین ویژگی و مأموریت برگزاری هفته قوه قضاییه در تیر ماه سال ۱۴۰۴ می‌باشد.

هفته قوه قضاییه همه‌ساله طی روزهای یکم تا هفتم تیر ماه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیةالله دکتر بهشتی (ره) و ۷۲ تن از یاران باوفایش، با برنامه‌های گسترده در سراسر کشور برگزار می‌شود و فرصت مغتنم و ارزشمندی برای اعلام تجدید میثاق مسؤولان و کارکنان دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران با امام راحل (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و ملت بزرگ ایران در مسیر اجرای عدالت و احقاق حقوق فردی و عمومی می‌باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام